Qui som?

Acadèmia Entropia neix a Girona arrel d’una inquietud personal d’oferir un reforç acadèmic de qualitat i individualitzat per a tots aquells alumnes que ho necessitin.

Amb una trajectòria de més de deu anys d’experiència docent tant en escoles com a nivell particular, el 15 de setembre de 2016 obrim les portes d’Acadèmia Entropia al bell mig de Girona.

Objectius

L’objectiu és aconseguir augmentar la motivació i implicació de l’alumne en els estudis per tal de millorar els seus resultats acadèmics i fomentar la seva autonomia.

L’alt nivell d’exigència personal com a docent i l’elevat grau de dedicació a l’alumnat ha contribuït des de sempre a treure el millor rendiment acadèmic de cada alumne segons les capacitats i necessitats de cadascun d’ells.

Nosaltres

Raquel Puig-Pey, biotecnòloga

Em dic Raquel Puig-Pey. Formada en Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i amb el Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria vaig dedicar quatre anys al món de la investigació en un grup de recerca de l’Hospital Clínic de Barcelona. Posteriorment, moguda per un sentiment vocacional cap a la docència vaig emprendre aquest camí l’any 2011 a la localitat de Girona.

La passió per l’ensenyament i les ganes de motivar i extreure el millor dels alumnes em van portar a posar en marxa aquesta iniciativa: Acadèmia Entropia.

Aquí intento portar el meu somni a terme. Transmetre motivació i ganes per assolir uns objectius acadèmics determinats per a cada persona, ensenyar els coneixements necessaris perquè això sigui possible i dotar a l’alumne d’eines i confiança perquè esdevingui cada dia més autònom en la seva trajectòria com a estudiant.

Per què

nosaltres?

Grups molt reduïts per a garantir una atenció particular a cada alumne

Contacte permanent amb la família per informar de l’evolució de l’alumne

Possibilitat de recuperar hores a les que l’alumne no hagi pogut assistir

Consulta de dubtes per part de l’alumne via whatsapp fora de l’horari de classes

Alt nivell de formació del professorat

Acadèmia ben situada al centre de Girona

Oferim una excel·lent relació qualitat/preu

No es demana quota d'inscripció per a nous alumnes.

Contacte

Alguna pregunta? Contacta'ns!

+34 685 425 250